Release Debuut single ‘Wacht’

Vandaag dan eindelijk de dag waar ik de afgelopen twee jaar naartoe heb gewerkt. Mijn debuutsingle ‘Wacht’ is nu uit en via alle kanalen te beluisteren.

Aan iedereen die hieraan heeft meegewerkt echt duizend dank. Zonder jullie was de single nooit zo vet geworden als dat ie nu is! Tom Meijer in het bijzonder, voor 9 maanden lang mijn muzikale wederhelft zijn als Producer/Mixer en alles wat daar nog meer bij komt kijken.
Dank aan iedereen die de single heeft ingespeeld: Nicky Hustinx Robin van Baaren Daniel van Loenen en bloedeigen papa Marcel de Groot.
Dank aan Wessel Oltheten voor de Master, aan Félice Hofhuizen voor de foto’s, aan Sonja Muda van Hamel voor het artwork.
Dank aan Dennis Out & Viktor Van Woudenberg, voor altijd mijn MeisBoys, die een niet te beschrijven bijdrage hebben geleverd aan het hele zijn van Meis
En tot slot dank aan iedereen die me zakelijk zo veel heeft geholpen, alle adviezen en gesprekjes zijn enorm waardevol geweest, met in het bijzonder Ruby van den Brink & Bob Donkers.

Geniet van de single, ik hoop dat je hem mooi vindt
Alle Liefs,
Meis

Foto van Félice Hofhuizen